Jak nie masz komputera pokładowego to pokrętło od kasowania licznika dziennego przebiegu obróć lekko w lewo - pokaże i się info i po paru sekundach zniknie
natash, jak masz komputer to wciśnij pokrętło na wyłączonej stacyjce.
Zrobilem tak, przy wyjetym kluczyku - nic, przy wlozonym - nic, przy przekreconym - skasowalo stan km... Przekrecic sie tego nieda ani w prawo ani w lewo.
Zrobilem tak,
przy wyjetym kluczyku, wdusilem i nic,
przy wlozonym kluczyku, wdusilem i nic,
przy przekreconym kluczyku, wdusilem i skasowalo stan km... :-)
Zrobilem tak,
przy wyjetym kluczyku, wdusilem i nic,
przy wlozonym kluczyku, wdusilem i nic,
przy przekreconym kluczyku, wdusilem i skasowalo stan km... :-)
Na jak dlugo wdusic ten przycisk?
Wyswietlacz nic nie pokazal...
3 sekundy i juz powinno sie pokazać! tylko j/w bez zapłonu!!!
do skutku... u mnie nie było nawet 3, ale ktos pisał i o 5-ciu
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Otworzyłem, usiadłem, nie włożyłem kluczyka przytrzymałem, po ok 1-2 sekundach km się skasowały, pomyślałem może musi to być zrobione z 0 na blacie, przytrzymałem ponownie kilkukrotnie, najdłużej to chyba z 20 sekund i NIC ...
Otworzyłem, usiadłem, nie włożyłem kluczyka przytrzymałem, po ok 1-2 sekundach km się skasowały, pomyślałem może musi to być zrobione z 0 na blacie, przytrzymałem ponownie kilkukrotnie, najdłużej to chyba z 20 sekund i NIC ...
Skoda Octavia II 2006, Elegance, 1.9 TDI (BXE).
hmmmm nie wiem jak Ty to robisz....ale powinno działać. W jakiej 0II bym tego nie zrobił to działa
u mnie jest tak:
- przekręcasz kluczyk do zapalenia kontrolek (bez zapłonu silnika)
- wciskasz przycisk kasowania przebiegu licznika (przy zegarach) i trzymasz ok 3-5 sec
- pojawia się informacja ile zostało do przeglądu
Może coś nie jest ustawione VAG-iem? No bez kluczyka trzymam przycisk (który normalnie służy do zerowania km) i km się zerują, nie pokazuje ile czasu do przeglądu, w sumie to nic nie pokazuje, albo pokazuje cały czas ikonę auta, która informuje o otwartych drzwiach, albo czarny ekran, zależy jak leży
Może coś nie jest ustawione VAG-iem? No bez kluczyka trzymam przycisk (który normalnie służy do zerowania km) i km się zerują, nie pokazuje ile czasu do przeglądu, w sumie to nic nie pokazuje, albo pokazuje cały czas ikonę auta, która informuje o otwartych drzwiach, albo czarny ekran, zależy jak leży
Komentarz